dijous, 22 de setembre del 2011

ACTA 18-9-11

ASSEMBLEA 15M ONTINYENT 18/09/2011
El tema del Consell de participación ciutadano és tractar i opinem que deuria ser obert a tota la ciutadania.
També en tema información la ciutat d’Ontinyent necesita més cartell d’informació per la gent que no te acces a internet.
Així les actes dels diferents consells estaría a l’avast de les persones tant físicament con on line. Al tindre aquesta información és podrien seguir els temes municipals i alegar o demanar paraula argumentada pels seguents consells.
-        L’ordre del dia deuriem tindre-ho a l’avast amb més antelació.
-        Als consells deurien tractar-se les materies a la vegada que l’ajuntament, en coordinació.
-        El tema del tributs si que te que ser un tema que és puga debatre i si legalment no s’admiteixen propostes en aquest àmbit que l’ajuntament d’Ontinyent busque la formula de pactar amb la ciutadania la forma de fer-ho. Podriem dir un compromis moral.
-        A més argumentar sempre i que quede constancia a les actes dels consells i plens municipals de perque és pren unadecició contraria a l’elecció i argumentació dels consells o assemblees populars.
-        Hi ha diferents formes de que participe la ciutadania individualment o amb representació d’entitats (com marca la constitució art. 23), no ens val la excusa de que la gent pot clavar com a temes xorrades.
o   Exemples: ficar un terme de presentación de propostes argumentades (primera semana més?). que les propostes és voten i és parlem si hi ha moltes les que tinguen una amplia mayoría d’aceptació el 80 o 90%, sense tancar les altres que podrien continuar votant-se i tractar-se també.
-        Se propone poner carteles en el SERVEF.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada