dilluns, 5 de setembre del 2011

ACTA 03/09/2011


ASSEMBLEA 03/09/2011
-        CONVENI FEM
 Preguntar al advocat si poden saltar-se el conveni unilateralment des del consorci que gestiona el fem. Ja que ells al entrar en la gestió varen signar-lo i deurien respectar el tope de muntada que en ell consta.
L’advocat present comenta que ho mirarà.
-        ADIEM ENS CONVIDA EL DIA DE LA DEMOCRÀCIA
El CRIS ens ha telefonat per a que anem el dia 13 a les 11h de setembre a explicar que és la democràcia i que està fent el 15M.
L’assemblea considera que sí. Creem un grup de treball obert per treballar eixa xarrada: Joan, Mari, Yael, Joaquin, Rosa. Quedem dimecres 7 a les 20h al parc per començar. Diem de dir-li-ho a Dani i Miguel.
-        25 SETEMBRE MOBILITZACIÓ PER TEMA HIPOTECARI
És va comentar de fer alguna manifestació conjunta però per ara Gandia no poden perquè el dia d’abans tenen altra mani i Alcoi pendent de confirmar. Proposem d’anar nosaltres a altra mani o fer acció tipus performance a Ontinyent.
-        ASSEMBLEA DE COORDINACIÓ A VALÈNCIA
Informa Joan Pere que tots els diumenges a les 19h a València és farà una assemblea de barris, universitats i pobles. Li ho comentem a Victor però ell a eixa hora encara  no està a València, quedem de comentar-ho a Kike, Pedro o algú.
-        10 SETEMBRE “POBLES VIUS I SOSTENIBLES”.
Des de l’espai Cultural el Filaner ens conviden a participar a aquesta jornada.
Comentem que si. Anirem a donar informació de pròximes activitats i a més és presentarà el Banc del Temps. Montse- Boro faran el calendari d’activitats que queda Rosa en enviar-lo.
13 sep xerrada CRIS, 25 sep tema vivenda, 15 oct dia pobresa.
-        CONTESTACIÓ AJUNTAMENT
Encara no han contestat a la instancia on demanàvem informació al secretari de l’ajuntament. Paula Garcia està assabentada. Quedem en registrar la tardança.
-        CRIDA ALS MOVIMENT
Joaquin queda encarregat de fer una crida a la gent afí al 15M per a que vinguen i ampliem grup.
-        BANC DEL TEMPS
Dimarts 6 reunió 19:30h al parc Mestre Ferrero.
-        ASSEMBLEES
Com ja comencem provarem a fer-les dimecres i divendres a les 20h.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada