dimecres, 5 d’octubre del 2011

ACTA ASSEMBLEA 25/09/11


ASSEMBLEA 25/09/11
TEMA PARTICIPACIÓ CIUTADANA
Com ja s’ha parlat varies vegades del que volem es unes assemblees ciutadanes obertes, tal com ha quedat reflectit en altres actes pensem que el millor és quedar a algún lloc on pugam treballar la documentació que tenim i anar redactant-la al ordinador.
Quedem per a l’assamblea de treball del dimecres per a aquest tema, serà al local d’AMO (josé iranzo,3 baix).
Pensem en la necessitat d’anar tancant este tema per començar en temes més actius, on és reflecteixen els canvis que si que podem fer i assolir com a ciutadans.
Potenciar amb energía el banc de temps i crear l’associació de consumidors de productes ecològics. Dos eines que poden anar creant xarxa de persones i canviant mentalitats de consum.

Per alta part el dia 15 d’octubre és realitzarà la festa reivindicativa del tren, organitzada per Ontinyent en bici i la Plataforma Salvem el tren. Demanen la participación de quants mes col·lectius millor.
Parlem de participar fent una paella ecològica. El que vullga apuntar-se deu d’enviar un mail al 15m i despres ja traurem contes per als ingredients, llenya… I a més donarem informació de l'acte internacional que estarà fent-se eixe mateix dia arreu del planeta. Vegem important participar per crear xarxes i donar a coneixer més el 15montinyent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada