diumenge, 19 de juny del 2011

MANIFESTACIÓ 19J ONTINYENT









 
El passat 19 d’abril la comissió d’economia i assumptes monetaris del parlament europeu va aprovar sis paquets de mesures per a “enfortir el control pressupostari i la coordinació de polítiques econòmiques en la zona euro”. Açò es el que s’anomena com el pacte de l’euro.

El pròxim 27 de juny els governs de la Unió Europea van a ratificar aquest pacte, amb el qual pretenen imposar-nos una retallada dels salaris, l’eliminació de drets socials i seguint amb la privatització de serveis públics com la sanitat i l’educació, que ens pertanyen a tots doncs han estat pagats amb els nostres diners. I deixaran de ser gratuïts. Açò suposarà que casos com el del col·legi Bonavista,  que no està adaptat a la LOGSE es reproduisquen ¿quans anys més tindrem que esperar?.

Si actualment tenim que emetre deute cada vegada que toca pagar interessos del deute massiu del anterior rescat als bancs, ara el pacte pel euro preveu una nova injecció de diners a les entitats financeres, açò suposa un nou assalt a les arques públiques, sumint a la ciutadania en un pagament que no podrem assumir. Però quant parlem de xicotetes i mitjanes empreses només han concedit credits al 11% de empreses d’Ontinyent i el 1,7% del autonoms.

 A més a més aquest pacte, preveu baixar els salaris amb la baixada de les cotizacions, anulant així les prestacions per enfermetat, atur, i per la formació profesional, retardaran l’edat de jubilació, que des de l’Europa especuladora es pretén allargar fins als 70 anys i amb la intenció de fer desaparèixer la pensió de jubilació. Aumentaran l’IVA i els impostos energetics. D’aquesta forma soportarem la mateixa carrega d’impostos tant si cobres com Botin com si eres parat de llarga durada.

Aquest pacte no beneficiarà l’economia de la classe mitja/baixa, ja que continua sense parlar d’intervindre els paradisos fiscals, ni de posar impostos a les grans transaccions financeres, ni de regular a les agències de qualificació, que han extorsionat a nacions de tot el món, provocant l’endeutament del poble i l’empobriment de cadascun de nosaltres. Tampoc de controlar les grans corporacions empresarials com el cas d’Iberdrola que està destroçant les nostres serres.

Aquesta crisi mundial ocasionada per les entitats financeres mitjançant els polítics, on es disposen a legislar tot allò que siga necessari per tal de maximitzar els seus beneficis i en detriment de l’economia, la societat, la cultura i les diferents ideologies.
A la fi ens n’hem adonat de que durant 30 anys de vida en democràcia els nostres representants s’han dedicat a violar els nostres drets fonamentals a base de legislar contra nosaltres. El món financer,  a agraït als partits esta actuació finançant-los  a canvi de posteriors privilegis.
Açò no es democràcia, açò es imposar autoritariament unes mesures que consisteixen a disminuir el pressupost dirigit a les necessitats del poble, en favor de la continuïtat dels abusos del sistema financer  i el malbaratament dels diners per mantindre els privilegis dels més rics. Una Espanya i un mon de conspiradors en l’hombra que prefereix vore arruïnat el seu país abans que posar en risc alguns dels seus privilegis heretats o autoconcedits,  una Espanya de conspiradors en la hombra que no  respeten ni els més elementals drets fonamentals.
Per aixó no se me'n fot .....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada